Saturday, April 30, 2011

Edisi : sumpah aku mmg takot..

oke memula dulu kan ni disoh la (disruh la) kan masuk tingkatan enam.. tp kan aku rse mcm result aku ta de la trok sgt kan.. (prasan je ) ye la..ye la .. aku ngaku la . aku pon dengan prasan mcm nak mampos nye pegi la ke skolah X ! ha ta yah la tau syan dow skola tuh . knape aku takot . sbb nyer aku nmpak beb ! nmpak beb ! nmpak beb ! skali lagi nmpak beb ! ape ? nmpak ape jap la aku na cter la nih . ni aku nak cter yg aku nmpak spasang pasangan beromen tau ! beromen ! beromen ! skali lagi ! beroman ! tekejut aku . sumpah pas tu aku mmg ta nak msuk ctu la wei . bpk tkot nyer aku . klo korang tgk gye aku mcm la aku ni sosial kan ! syes aku ckp aku ta de la cm tu ! ta smpai lagi la situ tuh ! syes wei g la tgk sndir aku takot ta tau la korng kan . aku yg tulih kan so ni la pe yg ak rse . tketar2 aku kt ctu lau la kan aku ta dpt matrik mmg aku dok ctu la . SUMPAH beb aku TAK NAK ! TAK MAHU ! BENCI ! TAKOT ! TAK NOK LAGI ! hemmm..tu kt skolah beb dye dok pegang bontot (kire sopan la kan) ngan satu lagi tayah la kau ckp wt malumaruah pompuan je (phm2 je la) ramas bukan main dow dpn org ramai kwan dye siap bole bg support lgi kt dye laluan ni kire mcm ta slalu la org lalu kot . ntah la mne la aku tau kan . oke ! ssh la nk cter sbnr nyer ! cner yea . haaaa cnie dorng ni satu kumpulan la kot mybe dorang ade wt deal ke ape ke main true or dare ke . ntah la ta de la ku nok nyanye dorang mnde dorang buat tuh kan . aku kn da lapanbelas so aku tau la bunyi2 unsur seks tu (haa..nk ckp aku tgk porn la tuh ) aku tgk kt wayang la . pompuan kt ctu leh lak buat bunyi2 gampang gtu . adoi nk je aku pelampang skali . tp sabor aku ni org beriman ! (muke bajet bagus dtg) hissh tade gak yg ckp aku riak kang . oke tak2 ! senang nyer sudah la . tuh mnde nih . kne pikir sbnarnyer lau mnde ni dah jdik spe la yg slh . semua msti slhkan mk ngan ayh . slah mak ayh ke bile kepala otak tuh da bole pikir ! yg tau nye nak adegan ranjang jer tu la da slalu sgt tgk cter @ video SEKS yag melambak kt internet tuh , adoy tau ta ade la blogger tuh ckp yg skunk ni WEB PALING BYK DI AKSES ADE LAH PORN @ SEKS ape la mnde ni kan . nk aku ktok kpale sorg ker ? tu kt skolah yg seterusnye adegan itu aku ta tau la kan takan la aku nk dok tngage kt ctu tunggu dorang abeskan adegan tsebut . KENAPA ! KENAPA ! semua ini perlu berlaku .kite buang bab skola tu td buakn kt skolah jer yg ade kes mcm ni smpai kt peringkat universiti pon masih ade . adoyai ni yg buat aku tkot sikit nak msuk area ni bile aku da bsor 9t satu je akumntak lau aku ade pkwe pon 9t aku hrp ade la bole bmbing aku aku ni ssh gak nak bimbing ! aku amek imam mude je boleh tak? (muke sengih2 mcm belipar koyak sbb berangan) nk yg mcm tuh la . ta pe la kan ade yg baik ade la kite tunggu je la pe yg tetulih untuk kite 9t ! yg penting doa untuk dapt yg tebaik itu sntiasa ! !

THANKS FOR READING THIS ENTRY !

2 comments:

izzat emir hakimi said...

dunia sekarang nana.., macm2 mende boley jadi..
kene kuat la..
mintak dijauhkan dari sume benda2 camtu..

Eun Mint0o said...

ewww.....takut3...><...