Thursday, September 20, 2012

Biology Field Trip Part 1

hye buddies , today after 3 days camping kat TG Palok , Tasik Temenggor Perak , adelah kesempatan nak tulis pasal camping nie . seriously camping ni best sangat sampai aku sendiri ta nak balik . *padahal balik je rumah*. haha , btw I rasa kat sana byak amek gmbar je dri buat ektibiti .,seronok sgt kot . haha . lupela segala test2 yang menunggu nie , exam yang dah ta lama lg nie . kira , mcm release stress la kan . *konon* , haha . tp serius seronok sgt smpai hitam nak mampus muka aku . haaa hambek .. haha ,, padanlah dengan muka aku kan . kerek sgt nak duduk depan bot tu . perasan gila . haha sekali bukak tudung hitam muka .. nak sgt .. belum pergi lg dah bergambar , dalam bas tayah cerita la . kencang amek gambar . haha . lepas tu . behenti makan kat RnR temerloh . amek lgi gambar , then naik bas semula . adelg gmbar . sumpah la bnyak gila .. hahaha . pastu nak terkencing la ape la . berhenti kat Genting sempah . lepas dah siap urusan .. memekak sekejap dalam bas . tidor pulak .. bngun2 lapar . haha . cari makanan . bising2 lagi . ta smpai2.. lama gilaaa .. brtolak dalam pukul 7 pagi sampai kat sana dalam pukul 6 petang lebih kot .. haishhhh .. lama sgt kan ..
ni gambar dlm bas .
msih dalam bas
juga masih dalam bas tengok tu .. ni baru sikit gmbar yang diupload . bnyak lg act tp dah malas nak upload wifi UITM kan kuat sangat . haha . kat bawah ni bnyak gambar kitorng main2 je . tengok2 la yea . semoga terhibur .. haha . owhh lupa nak cerita pengalaman masuk dalam air .. gila bapak cuak jugak before masuk dalam air tu . cuak gila bila masuk then tak jejak dasar kan .. hahaha . buat bila dah buat rasa ta nak naik darat la pulak . seronok sangat .. serius . then lepas water confident kitorang pergi la jalan-jalan . pergi sira papan , pergi tgk bunga rafflesia yang cun gila tu . then yang paling seronok mandi air terjun yang sangat la sejuk itu .. hahaha .. boleh nampak kegembiraan kami semua kat gambar2 ni .. hahahaha
here some pictures , ni la ektibiti kami kat sana ..water confident la .. tracking la .. haha .. bnyak jugak mnde kelakar yang jadi . tp bia la simpan jadi rhsia je ... haha ..

3 comments:

frodo_dastan said...

Selipar cantik kan.

Nana Keyme said...

Haah terlalu canti selipar tu .. nak bg kat Hilman kan ,.. hahaha

hilman said...

asal aq plak??